У Чернівцях депутат-«батьківщинівець» доставляє гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям

Доброчинці, серед яких голова фракції «Батьківщина» в облраді Іван Мунтян, доставили гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям, які розмістилися в одному з навчальних закладів Чернівців.

Про це повідомляє пресслужба обласного осередку ВО «Батьківщина».

Гуртожиток професійно-технічного закладу прийняв вимушених переселенців із гарячих точок України. Серед нових мешканців новоствореного доброчинного центру найбільше жінок, дітей і людей поважного віку. Діти – від від 3 місяців до 17 років.

Днями допомогу цим людям привезли волонтери благодійного фонду «Милосердя без кордонів для всіх народів». У гуманітарному вантажі – товари італійського та румунського виробництва – продукти, одяг та засоби гігієни.

Наймолодшим згодяться підгузники, пелюшки, піжамки, футболки, дитяче харчування. Старші діти і дорослі залюбки смакуватимуть страви, приготовлені з доставлених овочів (картоплі, моркви, цибулі), консервів (овочів з м’ясом, готових сумішей для приготування борщів), макаронних виробів. До цього місцеві підприємці додали свіжого хліба.

Для побутових потреб нових тимчасових мешканців Буковини привезли також засоби гігієни – рідке мило, зубні пасти, шампуні, тощо.

За щедрість і співчуття закордонним друзям України подякував депутат Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, який з перших днів війни, ініціює і координує гуманітарні вантажі серед свого впливового кола спілкування за межами України.

«Ця жахлива війна має один-єдиний позитивний момент – ми дізналися, скільки маємо справжніх друзів, – сказав Іван Мунтян. – Дякуємо тим, хто відгукнувся сьогодні на потреби і біди українців. Разом ми з Божою допомогою здолаємо зло, яке принесла нам росія».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова