Голова фракції «Батьківщина» в Київраді прозвітував про роботу за 2018 рік

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Київській міській раді Володимир Бондаренко комплексно прозвітував перед виборцями про виконану роботу за 2018 рік.

Як повідомляє прес-служба столичного партійного осередку, за ініціативи і підтримки Володимира Бондаренка та депутатів «Батьківщини» було реалізовано низку проектів для покращення життя киян. Зокрема, створено новий Генеральний план Києва з дотриманням історико-охоронних та рекреаційних зон, з урахуванням балансу житлової забудови, промислової та соціальної інфраструктури.

«Київ був одним із найзеленіших міст, він поєднував історичні пам’ятки тисячолітньої давнини та ансамблі новітніх забудов, величезну промисловість та науковий потенціал. Проте за час роботи чинної міської адміністрації зникли найживописніші водні об’єкти: річки, озера, ставки. З’явилася хижацька забудова в священних для Києва місцях – у центральній частині, на береговій лінії Дніпра, в Пущі-Водиці та Конча-Заспі. Вулиці та площі міста перетворилися в хаос з малих архітектурних форм, тимчасових торговельних об’єктів та ринків», – зазначив Володимир Бондаренко.

За його словами, фракція «Батьківщина» в Київраді успішно боролася проти окремих детальних планів територій, що нав’язувалися. «Батьківщинівці» виступали за збереження архітектурно-історичних пам’яток, зокрема Гостиного двору, будинку Мурашка, будинку Барона, будинку Центральної ради, будинку Ігоря Сікорський, а також захищали житловий комплекс, де працював В’ячеслав Чорновіл.

Окрім цього, «Батьківщина» вела ефективну роботу задля збереження зелених насаджень та водних об’єктів Києва – Літописної Почайни, Либіді та Нивок.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова