В Івано-Франківську відбувся IV Форум лідерів «Батьківщини Молодої»

17-19 лютого в Івано-Франківську відбувся IV Форум лідерів «Батьківщини Молодої» за участі голів обласних організацій.

За словами голови «Батьківщини Молодої» Сергія Митрофанського, мета форуму — налагодити дієву внутрішню комунікацію та сформувати командний дух.

«Такі заходи дозволяють представникам усіх регіональних осередків порівняти їхню діяльність та перейняти позитивний досвід. Окрім того, це є ідеальною можливістю для налагодження ефективної взаємодії у колективі, що неодмінно матиме своє продовження у спільних ще масштабніших проектах», – наголосив Митрофанський.

Окрім того, за результатами оцінювання виконаної роботи за останнє півріччя обрано нових заступників голови «Батьківщини Молодої». Ними стали голова Київської обласної організації «Батьківщини Молодої» Сергій Гринчишин, очільниця Волинського обласного осередку Анна Орєховська та лідер «молодіжки» Івано-Франківщини Ігор Попадюк.

«Виховувати освічену, інтелектуальну молодь з критичним мисленням — це завдання номер один для України. Тільки така молодь робитиме країну сильною, а не виїжджатиме масово за кордон у пошуках кращого життя. Саме заради цього і працює «Батьківщина Молода», — наголосив заступник голови ГО Ігор Попадюк.

Під час IV Форуму лідерів «Батьківщини Молодої» було обговорено низку питань, що стосуються діяльності організації та загалом молодіжної політики в Україні.

Також усі присутні очільники обласних організацій прозвітували про свою діяльність за минулий рік та затвердили план роботи на 2018-ий рік.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова