«Батьківщина Молода» завершила «Школу політичного успіху-2015»

У неділю, 19 квітня, в етнографічному комплексі «Українське село» відбувся випуск «Школи політичного успіху-2015», яку організував Київський міський осередок «Батьківщини Молодої».

 

«Це вже третя Школа політичного успіху, яку ми проводимо. І дуже приємно бачити зростаючий інтерес до політичних знань у молодих людей, які допоможуть розвивати їх як особистостей та гарних професіоналів для розбудови країни», – наголосив голова «Батьківщини Молодої» Іван Крулько.

Він також запевнив: «Ми продовжимо проводити такі освітні проекти, які стануть платформою для згуртування патріотичної молоді».

Дипломи про завершення «Школи політичного успіху-2015» отримали 62 учасники, з них – 17 з відзнакою.

Вручили їх випускникам організатори та спікери школи: всесвітньо відомий економіст, дійсний член Римського Клубу Богдан Гаврилишин, народний депутат України, голова «Батьківщини Молодої» Іван Крулько, керівник служби Голови партії «Батьківщина» Михайло Лівінський, депутат Київради, Голова Київського міського осередку «Батьківщини» Володимир Бондаренко, заступник міністра молоді та спорту Сергій Митрофанський та генеральний продюсер «ЕспресоТВ» Марек Сієрант.

Цьогорічна школа політичного успіху тривала з лютого по квітень. Лекторами були 14 відомих експертів: народні депутати України, провідні журналісти, відомі історики та політологи, представники державної влади, органів місцевого самоврядування та громадські діячі.

Випуск школи відбувся в етнографічному комплексі «Українське село» завдяки сприянню Київської міської організації партії «Батьківщина» та її голови Володимира Бондаренка.

Нагадаємо, що «Школа політичного успіху» – традиційний захід «Батьківщини Молодої», який проводиться вже третій рік поспіль для лідерів студентського та молодіжного середовища.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова