На Буковині «Батьківщина» підтримали громаду, яка протестує проти призначення екс-«регіонала»

«Батьківщинівці» Буковини стали на захист громади, яка виступила проти призначення на посаду керівника лісового коледжу в райцентрі Сторожинець колишнього депутата районної ради від Партії регіонів, який був головою райради від цієї політсили й керівником районного виборчого штабу кандидата в президенти Януковича.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Публічно влада заявляє про необхідність перезавантаження, про люстрацію, про відповідальність колишньої влади за спровоковані й допущені нею злочини, а тим часом тримає у своїй обоймі цілу плеяду «колишніх», тасує їх у «владній колоді» й почергово дістає як тузів із рукава. Таке враження, що відбуваються якісь домовленості і об’єднання з тією владою, яка зовсім недавно довела країну просто до абсурду. І перед виборами це означає вже не непорозуміння, а цілком обміркований план», – ідеться в заяві Чернівецького обласного осередку ВО «Батьківщина», оприлюдненій з приводу скандального призначення «регіонала» на посаду лісового коледжу.

У документі зазначається, що ця людина в райраді голосувала проти звернення про відставку Януковича, проти української мови під час обговорення закону про мови, зривала сесії, на яких планувалося ухвалювати рішення проти тодішнього злочинного режиму.

«Якщо владу це все влаштовує, то громаду – ні. Підтримуємо громаду в небажанні проковтнути цей ляпас від влади», – наголошують у заяві «батьківщинівці».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова