Харківська «Батьківщина» виступила за співпрацю громадських організацій на місцевих виборах

Депутат Харківської міськради від ВО «Батьківщина», в.о. голови міського партійного осередку Любомир Григорець від імені обласної організації ВО «Батьківщина» підтримав підписання Меморандуму про співпрацю громадських організацій під час виборів місцевих органів влади.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної партійної організації.

14 березня на круглому столі Любомир Григорець заявив про готовність «батьківщинівців» Харківщини працювати разом з іншими політичними силами та громадськими об’єднаннями, щоб забезпечити чесний і прозорий виборчий процес.

«У Харківській області протягом більш ніж 16 років партія ВО «Батьківщина» демонструвала високий рівень підготовки членів ДВК та спостерігачів. Окрім того, минулі вибори засвідчили наше прагнення до консенсусу при підтримці єдиного кандидата. Тож ми готові ділитися досвідом та закликаємо долучитися до цього руху якомога більше організацій», – зазначив в.о. керівника міського партосередку Любомир Григорець.

За його словами, ініціатива буде дієвою лише тоді, якщо всі політичні та громадські рухи чесно виконуватимуть умови підписаного документа.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова