Завдяки «Батьківщині» Кабмін виділив кошти на ремонт Центру дитячої та юнацької творчості

З ініціативи депутата Харківської міськради від «Батьківщини» Любомира Григорця Кабінет міністрів виділив 500 тисяч гривень на капітальний ремонт даху в Центрі дитячої та юнацької творчості №1.

Про це інформує прес-служба Харківської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Щороку понад шість тисяч дітей відвідують згаданий позашкільний навчальний заклад. Його керівники протягом тривалого періоду зверталися за коштами до департаменту освіти та науки Харківської міськради та в інші інстанції, проте щоразу їм відмовляли.

«Зрештою, коли дах у декількох кабінетах фактично обвалився, ми отримали від міської влади Харкова невелику суму. Згодом, за сприяння депутата Любомира Григорця, Кабмін виділив 500 тисяч. З цими коштами ми вже зможемо зробити повний капітальний ремонт даху», – розповідає заступниця керівника Центру дитячої та юнацької творчості Євгенія Табурова.

Вона також зазначила, що заклад є членом Європейської асоціації закладів, які опікуються дозвіллям дітей та молоді (EAICY). Після капітального ремонту даху дитячий центр зможе запрошувати до гуртків більше учнів.

«Ми щиро вдячні Любомиру Григорцю та його команді з «Батьківщини». Після ремонту готуватимемося навчати ще більше дітей, адже тепер всі приміщення будуть прийнятні для роботи, і до того ж набагато затишніші й безпечніші», – сказала Євгенія Табурова.

У закладі для дітей різного віку працюють творчі, екологічні, спортивні та інші гуртки й секції. Торік вихованці центру здобули 260 перемог на міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Постанова Кабінету міністрів України про виділення коштів бюджетного призначення для Центру дитячої та юнацької творчості №1 у Харкові оприлюднена 3 серпня 2015 року.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова