Буковинські партійці накрили для бійців АТО великодній стіл

До Великодня волонтери-«батьківщинівці» відправили з Чернівців чергову благодійну допомогу бійцям у зону АТО – паски, писанки, м’ясні вироби, маїну, голубці.

 

Усе це перед відправкою окропили свяченою водою. Джерельної води із Зарваниці передали й бійцям на передову, які просили про це волонтерів, повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Понад півтонни святкових харчів волонтерам принесли підприємці Калинівського ринку та буковинські господині. Бійцям у район села Піски відвезли й оптичні прилади – біноклі та підзорні труби. Витрати на транспортування взяв на себе обласний партосередок «Батьківщини».

«Ми робимо свій внесок у волонтерську роботу: забезпечуємо доставку допомоги, організовуємо її збір, адже наш волонтерський намет – єдиний на величезний Калинівський ринок», – сказав голова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

Він подякував усім доброчинцям, які збирають допомогу для бійців АТО. За словами Івана Мунтяна, «батьківщинівці» не тільки самі щотижня відвозять вантаж на Схід, але й довантажують транспорт інших волонтерів, який іде на Донбас.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова