«Батьківщинівці» Луганщини та Буковини влаштували дітям зі Сходу відпочинок у Карпатах

Чернівецька обласна парторганізація «Батьківщина» організувала для 30 дітей з Луганщини відпочинок у дитячому таборі «Вербиченька» Сторожинецького району.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького обласного осередку  «Батьківщини».

«Більшість з цих дітей жодного разу не були на Західній Україні, – зазначила голова Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна. – І враження від цього куточка України в них найкращі. Кажуть, що усе їм сподобалося: і подорожі, і пригощання, і дискотека в таборі. Але найбільше сподобалися люди. Люди тут, справді, надзвичайно відкриті, щирі, гостинні, і я щаслива, що діти в цьому переконалися. Це той фундамент, на якому ми відбудуємо нову Україну».

Ірина Верігіна також подякувала своєму колезі – голові Буковинської «Батьківщини» Івану Мунтяну, який підтримав ідею відгородити дітей від війни і повернути їм безтурботне дитинство на деякий час.

«Спасибі буковинським друзям, однопартійцям – усій громаді», – наголосила вона.

За словами Івана Мунтяна, діти отримали потужний запас інформації, побачили на власні очі і відчули власним серцем, що Україна єдина, і ставлення одне до одного не залежить від регіону, де ти живеш.

«Прорив у свідомості цих дітей – ось найважливіший результат їхнього гостювання», – заявив він.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова