На Буковині «Батьківщина» відстоює добровільність об’єднання громад

Очільник фракції ВО «Батьківщина» в Чернівецькій облраді Альона Гливко на колегії обласної ради внесла пропозицію про зняття з порядку денного майбутньої сесії питання про внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Чернівецької області в чинній редакції.

Як повідомляє прес-служба Чернівецького обласного партосередку, «батьківщинівців» не влаштовують численні неузгодженості в концепції об’єднань, які пропонує громадам виконавча влада.

Колегія
«Депутати готові затвердити зміни до обласного перспективного плану щодо шести новоутворених громад, де в грудні відбудуться вибори, однак затверджувати інші громади в такому формуванні, в якому їх бачить облдержадміністрація, не можна!» – наголосила Альона Гливко, ретельно дослідивши питання.

З такими аргументами погодилися члени колегії та голова облдержадміністрації. Після серйозної дискусії колегія відхилила наданий проект рішення і доручила управлінню регіонального розвитку облдержадміністрації подати новий – з урахуванням лише 6-ти зазначених громад.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова