Учні харківського ліцею передали через «Батьківщину» обереги для воїнів АТО

Днями волонтер Харківської «Батьківщини» Юрій Немикін доставив чергову партію гуманітарної допомоги в зону АТО. Серед численних подарунків бійцям були й обереги, створені руками дітей.

Про це повідомляє прес-служба Харківського обласного партійного осередку.

За словами голови Фрунзенської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Євгена Нікітіна, протягом жовтня в харківському ліцеї №173 тривав творчий конкурс «Подаруй оберіг солдату». Діти власноруч створили безліч чудових оберегів та інших подарунків для захисників Вітчизни.

діти

Ще один приємний подарунок – ящик меду – передав на передову через Юрія Немикіна голова Шевченківської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Володимир Щербак.

Харків’янин Юрій Немикін вже на пенсії, але як колишній військовик не може залишатися осторонь подій на Сході України. З травня 2014 року він по чотири рази на місяць їздить у зону АТО, аби передати бійцям та мирному населенню гуманітарну допомогу.

«Я неодноразово потрапляв під обстріли й бачив, як гинуть люди, але не відмовився допомагати нашим бійцям», – розповідає він.

Волонтер-«батьківщинівець» Юрій Немикін має безліч подяк від бійців і цивільного населення Донбасу, нагороджений медаллю Президента «25 років Незалежності України» та медаллю УПЦ «Любов і жертовність до України».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова