Буковинська «Батьківщина» оголосила про початок боротьби з рейдерством у земельній сфері

Антирейдерський штаб, який протистоятиме незаконним маніпуляціям із землею, на Буковині створили місцеві «батьківщинівці».

Про це на прес-конференції в Чернівцях заявив перший заступник голови обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Мельник, повідомляє прес-служба обласного партосередку.

п-к

«Те, що рейдерське захоплення землі практикується дедалі частіше, підтверджується численними фактами, – сказав Василь Мельник. – Їх озвучують самі фермери, сільгоспвиробники, зокрема під час форуму аграрників, який днями відбувся в Кропивницькому за участі Юлії Тимошенко. Це й спонукало нашу політичну силу розпочати боротьбу з рейдерством в аграрному секторі».

Антирейдерський штаб на Буковині очолить голова Чернівецького обласного партосередку ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

До складу штабу увійшли сільгоспвиробники краю, представники місцевого самоврядування, спеціалісти з юридичних питань та зв’язків зі ЗМІ. Повідомляти про факти рейдерства Василь Мельник закликав селян за телефоном «гарячої лінії» 55-33-80 в обласний офіс парторганізації.

«Антирейдерський штаб буде фіксувати випадки незаконного заволодіння землею, давати правову оцінку таким діям і забезпечуватиме юридичний супровід, а також виноситиме факти рейдерства на шпальти газет і телеекрани, щоби люди знали цих «героїв», – наголосив перший заступник голови Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова