Чернівецькі «батьківщинівці» знову відправили на Схід благодійний вантаж

Чергову благодійну допомогу бійцям у зону АТО відправили волонтери-«батьківщинівці» з Чернівців. Вантаж у напрямку Мар’їнки, що на Донеччині, повіз партійний активіст Роман Гаїна.

Це вже 13-та його поїздка на палаючий Донбас, повідомляє прес-служба Чернівецького обласного осередку ВО «Батьківщина».

Цього разу волонтери зосередилися на виконанні замовлень бійців. Партійці закупили медичні препарати: дезінфікуючі, кровоспинні, від шлункових розладів та від грибка. Також серед вантажу були миючі засоби й кілька каністр зброярського мастила. З одягу повезли футболки, натільну білизну, шкарпетки, бандани й кепки.

9

Продукти харчування приготували з забитої з цієї нагоди свині: тушонку, квасолю з тушонкою, паштет, залиті смальцем ковбаси, копчену підчеревину. До обладнаного в автівці холодильника помістили вареники, маїну, рагу та запечену молоду картоплю. Наготували різноманітної випічки – калачів, завиванців із маком і повидлом.

«Два тижні від попередньої поїздки «батьківщинівці» не сиділи, склавши руки. Окрім того, що вони довантажували благодійним товаром транспорт інших волонтерів, партійці ще допомагали бійцям та їхнім родинам коштами», – повідомляє Чернівецька «Батьківщина».

За інформацією партійців, посилку з речами на суму 2,5 тис. грн. відправили бійцеві в Штормове, на таку ж суму – воїнові в Авдіївку, в якого вдома залишилася вагітна дружина. Також переказали кошти пораненому бійцеві, який нині лікується в Дніпропетровську. Окрім того, 3,5 тис. грн. «батьківщинівці» передали на ремонт транспортного засобу, який вийшов із ладу в зоні АТО.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова