Буковинський депутат-«батьківщинівець» допоміг селянам встановити нові електроопори

Після звернення депутата з фракції ВО «Батьківщина» в Чернівецькій обласній раді Валерія Грижука у с. Кам’янка Глибоцького району встановили нові бетонні електроопори замість прогнилих дерев’яних.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», старі опори були змонтовані самими мешканцями села понад десятиліття тому й вимагали негайної заміни.

«П’ять старих опор уже погнили, вони були встановлені на відстані 50-60 м одна від одної, дроти провисали, за найменшої негоди траплялися замикання, – розповідає Валерій Грижук. – Окрім того, що в людей через це горіла побутова техніка, припинялося електропостачання, опори вже становили загрозу життю – вони ледь трималися».

6

За словами депутата-«батьківщинівця», ще наприкінці минулого року він спрямував звернення до ПАТ «Чернівціобленерго». Обстеження опор фахівцями Глибоцького РЕМу підтвердило, що їх терміново потрібно замінити.

«Мене повідомили, що заміну електроопор планують на другий квартал цього року. Я тримав ситуацію на контролі. Тепер опори замінили!» – підсумував Валерій Грижук.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова