Депутати «Батьківщини» на Харківщині турбуються про здоров’я земляків

Депутати «Батьківщини» Зміївського та Барвінківського районів допомагають долати хвороби малозабезпеченим жителям Харківщини.

За повідомленням прес-служба Харківської обласної партійної організації, депутати Зміївської районної ради зібрали кошти на лікування 11-річного хлопця із селища Задонецьке, якому поставили діагноз гомофілія.

Окрім того, днями депутат Барвінківської райради Тамара Дерев’янко надала допомогу на операцію 5-річному хлопчику із сім’ї вимушених переселенців.

Богодухівські депутати від «Батьківщини» турбуються про земляків з інвалідністю та обмеженими фінансовими можливостями. Нещодавно вони подарували сліпому мешканцю села Кручик мобільний телефон зі спеціальними налаштуваннями для людей, що погано бачать.

«За останні півтора року приблизно в півтора рази зросла кількість людей, які звертаються до наших депутатів за фінансовою допомогою на лікування. Тож ми шукаємо можливості їх підтримати, пишемо депутатські звернення та добиваємося виділення бюджетних коштів, інколи оголошуємо збір чи просимо допомоги в підприємців», – розповідає голова Зміївської партійної організації ВО «Батьківщина» Ніна Федченко.

Нагадаємо, близько місця тому завдяки голові фракції ВО «Батьківщина» в Харківській облраді Андрію Шевчуку двоє мешканців Краснокутського та Балаклійського районів отримали фінансову допомогу на реабілітацію з обласного бюджету.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова