Чернівецькі «батьківщинівці» доставляють передвеликодню допомогу бійцям на Схід

Чернівецькі «батьківщинівці» відправили у Вербну неділю благодійну допомогу бійцям на Схід України.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації, благодійний вантаж транспортує священик-волонтер Василь Гасинець.

На передову відправили продукти, приготовлені напередодні доброчинцями селища Довжок Хотинського району, де для воїнів наготували різної домашньої їжі.

Перед тим  на передову благодійну допомогу доставили депутат Чернівецької міськради Роман Гаїна та демобілізований з АТО Андрій Пуздряк.  Бійці замовляли активістам зброярське мастило, дизельне пальне, стерильні бинти, кровоспинні ліки, протигрибкові мазі. Для військовиків  повезли також м’ясні вироби, ковбасу, котлети, відбивні, гречаники, голубці, тушену капусту. Жінки напекли пиріжків.

На початку минулого тижня доброчинну допомогу – продукти, медикаменти, цигарки, берці – відправили на Схід з військовими, які були на Буковині з гіркої нагоди, приїхали на похорон побратима Андрія Захарова.

Наступну допомогу «Волонтери Батьківщини» планують відправити на Великдень – 1 травня.

«Попри те, що у свята важко знайти приміщення для приготування їжі, вже маємо домовленість із Віктором Базною з с. Верхні Станівці, який надає під добру справу ресторан «Підгір’я Карпат», де готуватимуть страви з м’яса: ковбаси, котлети, відбивні, а також виготовлятиметься місцева випічка», – сказала волонтерка Лідія Гаїна.

За її словами, «батьківщинівці» планують закупити 9 нових літніх форм для бійців. Активісти щиро вдячні доброчинцям, підприємцям, небайдужим людям, які відгукуються на їх звернення.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова