«Батьківщинівець» прозвітував однопартійцям про роботу в конкурсному комітеті

Депутат Харківської облради від «Батьківщини» Едуард Юрченко прозвітував однопартійцям про свою участь у роботі комітету конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє».

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної парторганізації.

20160413_114834

Під час розширеного бюро обласного партосередку депутат-«батьківщинівець» розповів, що впродовж місяця комітет визначав найкращі проекти серед 1534 поданих. Переможцями конкурсу стали 403 міні-проекти, на які, окрім планованих 26 млн грн, додатково дадуть ще 2 млн.

«У конкурсі могли брати участь проекти з енергозбереження, екології та благоустрою населених пунктів. Як голова комісії з питань розвитку місцевого самоврядування й адміністративно-територіального устрою я контролював справедливість відбору та захищав гідні ідеї проектів», – зазначив Едуард Юрченко.

За словами депутата, конкурс проходив прозоро, заявок надійшло в декілька разів більше, аніж торік.

Едуард Юрченко розповів, що серед переможців є партійці «Батьківщини», які радилися з ним на етапах підготовки проектів. Зокрема, депутат міськради Куп’янська Вадим Онищенко разом із «батьківщинівцями» подав проект ремонту спортзалу для велосипедистів. Цей проект виграв, на нього з обласного бюджету виділять 120 тис. грн.

Директор Валківського краєзнавчого музею «батьківщинівка» Тамара Поліщук підготувала заявку на фінансування постійної експозиції «Валківщина в сиву давнину» й отримала позитивну відповідь.

«Депутат від «Батьківщини» змусив нас повірити в прозорість конкурсу. Наша заявка перемогла, тепер ми з нетерпінням чекаємо, коли зможемо запросити депутатів фракції ВО «Батьківщина» на відкриття експозиції», – сказала Тамара Поліщук.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова