«Батьківщинівці» перемогли на виборах в об’єднаній громаді на Харківщині

27 березня на перших виборах депутатів до Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківщини перемогли двоє депутатів від партії ВО «Батьківщина».

Як інформує прес-служба Харківської обласної парторганізації, «батьківщинівці» Вадим Федорченко та Віра Борисова за результатами виборів увійдуть до складу селищної ради об’єднаної громади, що налічуватиме 26 депутатів.

Двоє представників «Батьківщини» також візьмуть участь у переголосуваннях, адже набрали однакову кількість голосів з опонентами з інших політичних сил.

«Наразі до ради від партії «Батьківщина» вже пройшли двоє досвідчених активістів: Вадим Федорченко, який двічі був депутатом, і Віра Борисова – з великим досвідом громадської діяльності. Ми вітаємо їх із перемогою, а також чекаємо на переголосування, яке вирішить, чи проходять ще двоє «батьківщинівців» до ради об’єднаної громади», – сказав перший заступник голови Харківської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Андрій Шевчук.

Явка на виборах до Старосалтівської селищної ради склала 52 відсотки.

Рішення про добровільне об’єднання Старосалтівської селищної, Гонтарівської, Молодівської, Хотімлянської, Червоноармійської та Шестаківської сільських рад ухвалили у вересні 2015 року.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова