«Батьківщинівці» переобрали Віталія Данілова головою Харківського обласного партосередку

На конференції Харківської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» делегати одностайно переобрали головою Віталія Данілова.

Про це повідомляє прес-служба Харківського обласного партосередку.

20160309_134856

17-та обласна партійна конференція відбулася 9 березня. Делегати з усієї області та запрошений член Політради партії Олійник Віктор слухали доповіді про результати роботи обласного осередку.

«Батьківщина» на Харківщині – це 38 741 членів партії та 624 депутатів місцевих рад. Наша команда на останніх виборах досягла вищих показників, аніж на парламентських 2014 року. Ми не припиняємо роботу, займаємося конкретними справами, на які чекає та яких потребує громада», – розповів Андрій Шевчук.

Віталій Данілов щиро подякував однопартійцям за підтримку й запевнив, що партійна команда набирає обертів і впевнено йде до перемоги «Батьківщини» на теренах Харківщини.

Свою позицію висловив і запрошений гість із Києва – член Політради партії, керівник департаменту партійного будівництва Виконавчого секретаріату Віктор Олійник.

«За нинішнім законодавством вибори – це, перш за все, командна робота. У «батьківщинівців» Харківської області є всі можливості посилювати команду, щоб бути готовими до децентралізації та впливати на рівень життя міст та районів області», – звернувся до однопартійців Віктор Олійник.

Під час конференції партійці обрали склад статутних органів та делегатів на ХІV з’їзд партії ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова