Депутати з Харківщини взяли участь у навчаннях, організованих «Батьківщиною»

Харківська делегація «Батьківщини», що налічувала 85 депутатів обласної, міських та районних рад, відвідала навчання в Сумах.

«Батьківщинівці» Харківщини поспілкувалися з однопартійцями-парламентарями, керівниками самоврядних органів Сумщини, топовими експертами й обмінялися досвідом з колегами з інших областей.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної партійної організації.

Навчання включало в себе пленарне засідання та галузеві сесії за напрямом депутатських комісій – земельна, бюджетна та з питань ЖКГ.

20160310_104436

«Місцеві вибори дали нашій політичній силі близько 75% депутатів, які ніколи не обиралися до органів влади. Такі навчання від наших найкращих експертів потрібні для команд у регіонах, бо вони налагоджуватимуть ефективну спільну роботу», – зазначив народний депутат та перший заступник голови партії ВО «Батьківщина» Іван Кириленко.

Тематичні сесії проводили чинні парламентарії та народні депутати попередніх скликань, колишні члени урядів. Окрім цього, своїм досвідом поділилася команда Сумської «Батьківщини».

«Ми вдячні однопартійцям із Сумщини на чолі з Олександром Лисенком за високий рівень організації та гостинність. Такі заходи гуртують команду й, головне, поширюють унікальний досвід. Наші депутати з захопленням слухали спікерів, а під час обговорень отримали реальні поради й відповіді на запитання», – підсумував голова фракції ВО «Батьківщина» в Харківській облраді Андрій Шевчук.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова