Чернівецькі «Волонтери Батьківщини» відправили на передову черговий благодійний вантаж

Буковинські «Волонтери Батьківщини» відправили чергову благодійну допомогу бійцям у зону АТО.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», цього разу зібрану волонтерами допомогу й приготовану домашню їжу на передову в Луганському напрямку повіз священик-волонтер о. Василь Гасинець.

Для приготування страв для бійців волонтери закупили 70 кг м’яса. Приміщення для приготування, а також фінансову допомогу надало кафе «Панацея».

2

«Ми приготували плов, кров’янку, м’ясо тушковане, вареники з капустою, картоплею, м’ясом, кнедлі з м’ясом, капусту тушковану, – розповідає волонтерка Лідія Гаїна. – Також напекли 14 ящиків домашнього печива – це і рулети, і пиріжки, і маїна. Купили для хлопців мандаринів, апельсинів, лимонів, кави, чаю».

За словами «батьківщинівки», волонтери вже готуються до наступної поїздки, яка має відбутися наступного тижня.

«Розуміємо, що їжа – це дуже потрібно, але є й інші потреби. Маємо замовлення від бійців, зокрема на ліки, адже й там хлопці застуджуються, грипують, потерпають від грибка. Тож просимо доброчинців долучатися до допомоги бійцям», – зазначила Лідія Гаїна.

Окрім великого вантажу, який волонтери відвозять на передову самостійно, вони поштою регулярно надсилають посилки буковинським бійцям. Днями відправили в Комінтернове на Донеччину посилку вагою 68 кг, у яку поклали їжу, цигарки, шкарпетки.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова