На Харківщині аграрії подякували «Батьківщині» за підтримку

Представники Асоціації фермерів та землевласників Богодухівського району Харківської області подякували партії «Батьківщині» за боротьбу за спецрежим оподаткування для аграріїв та опіку над українським селом.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної партійної організації.

Днями в громадську приймальню ВО «Батьківщина» в місті Богодухів члени місцевого осередку Асоціації фермерів та землевласників передали подяку лідеру партії Юлії Тимошенко, яка «своїми діями, заходами та виступами підтримує сільгоспвиробників, фермерів та землевласників».

«Приймаючи бюджет та новий Податковий кодекс, уряд та Верховна Рада повністю проігнорували потреби аграріїв. На зборах 22 січня ми вирішили висловити подяку Юлії Тимошенко та партії «Батьківщина» за підтримку фермерства та українських селян», – ідеться в листі.

Очільник фермерів Богодухівського району Микола Заяць зазначив, що скасування спецрежиму оподаткування на сьогоднішній день – це найболючіша проблема для більш ніж тисячі підприємств Харківщини, на яких працюють десятки тисяч людей.

На думку сільгоспвиробників Харківщини, недалекоглядний крок уряду свідчить про його непрозору й безвідповідальну політику.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова