Партійці відкрили в Чернівцях волонтерський центр

У Чернівцях волонтери-«батьківщинівці» відкрили волонтерський центр. Відтепер, окрім офісів місцевих парторганізацій ВО «Батьківщина», благодійну допомогу для бійців у зоні АТО приймають у волонтерському центрі на розі вул. Переяславської та Горького.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького обласного партосередку.

Приміщення для потреб волонтерів винайняв голова первинної парторганізації ВО «Батьківщина» Роман Гаїна, який уже більше десятка разів доставляв благодійну допомогу бійцям на Схід. Зазвичай він з однодумцями збирає доброчинний вантаж у наметі «Волонтери за Батьківщину» на Калинівському ринку. У літній період виникла потреба в зберіганні вантажу до відправки в прохолодному місці – новий волонтерський центр пристосований до цього.

Волонтери користуватимуться як приміщенням, так і швейним обладнанням, яке залишили в ньому власники. З їхнього дозволу волонтери шитимуть для воїнів прапори.

«Ми дуже вдячні людям, які, не зважаючи на скруту, продовжують допомагати бійцям і приносити речі, продукти, кошти, – сказала на відкритті волонтерського центру заступник голови Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Альона Гливко. – Усім миром ми годуємо свою армію, щоб ніколи не довелося годувати чужу. З такими доброчинцями й такими волонтерами Україна не переможна!»

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова