Депутат-«батьківщинівець» долучився до організації свята для дітей бійців АТО

Депутат фракції «Батьківщина» в Чернівецькій міськраді Артур Мунтян долучився до організації свята для дітей учасників АТО.

Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.

Зустріч з дітками та їхніми мамами міська організація «Еко-Культура» провела в науковій універсальній бібліотеці ім. Михайла Івасюка, де депутат від «Батьківщини» не лише поспілкувався з учасниками, а й приготував для них солодкі подарунки.

6

«Тривають новорічно-різдвяні свята, які мають свій особливий сенс для кожного: для дорослих – глибокий і філософський, а для дітей – казково-магічний, – пояснив потребу в таких зустрічах Артур Мунтян. – У ці дні по-людськи й по-християнськи важливо не лише подбати про власні відчуття, а й приділити увагу тим, хто перебуває в тривозі чи журбі, кого обставини примушують хвилюватися за близьких».

Матері дітлахів, які вирішили не зважати на несприятливу погоду й прийти на свято, щиро дякували організаторам за увагу й молитву. Вони зізнавалися, що для них такі зустрічі надзвичайно важливі, бо без уваги суспільства родини бійців відчувають самотність.

Спільна молитва зі священиком церкви Св. Параскеви УПЦ КП і вихованцями недільної школи при церкві, спілкування, подарунки від депутата Артура Мунтяна і його теплі слова розтопили кригу роз’єднаності й зневіри.

«Вітаю зі святами всіх: і діток, і їхніх мам, і їхніх татів, які оберігають мир для нас усіх, – сказав депутат-«батьківщинівець». – Завдяки їм ми сьогодні святкуємо так, як звикли робити завжди. Здоров’я їм, мужності, Божої охорони. І вам усім також бути здоровими. Нехай бійці будуть спокійними за свої домівки».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова