Буковинські депутати від «Батьківщини» поєднують передноворічні вітання з вивченням проблем виборців

«Батьківщинівці» Глибоцького району на Буковині відвідали з подарунками дитячий садок села Новий Вовчинець та вивчили проблеми виборців цього населеного пункту.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, депутати місцевих рад від «Батьківщини» Валерій Грижук і Володимир Мунтян спільно з волонтером Володимиром Федорюком подарували вихованцям закладу солодощі, м’ячі, а також великі іграшки – коника-гойдалку, машинку, іграшкову кухню.

Глибока24.12фото

Колектив новововчинецького дитсадка був приємно здивований візитом, адже зазвичай після виборів у це доволі віддалене село практично ніхто з народних обранців не навідується.

Хоча візит був передсвятковий, гості уважно вислухали всі скарги, з якими до них звернулися працівники ДНЗ. Мешканців Нового Вовчинця найбільше турбує відсутність транспортного сполучення з райцентром у вихідні. «Батьківщинівці» пообіцяли підготувати депутатський запит з цього питання.

Депутати фінансово долучилися до ініціативи селян зі збору коштів на лікування пораненого на Сході односельчанина.

«Робота депутата має бути постійною, а не лише полягати в передвиборних обіцянках», – каже Валерій Грижук.

Володимир Мунтян додає, що саме для постійної співпраці і зв’язку депутати залишили в сільраді Нового Вовчинця свої контакти.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова