На Буковині писали листи з вітаннями Надії Савченко

У день народження Надії Савченко її однопартійці в Чернівцях організували акцію на підтримку Героїні. На Центральній площі міста у встановленому членами ВО «Батьківщина» наметі кожен охочий міг написати листа до Надії.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації, підбадьорити українську Героїню, яка незаконно перебуває в тюремних катівнях Російської Федерації, прийшли люди різного віку – від студентів до тих, кому під 90.

«Не кожен чоловік має таку витримку й мужність, як ця молода жінка, – сказав голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян, який також написав листа до Надії. – Саме такі люди, які не йдуть за течією, а чинять спротив, змінюють історію».

Привітати Надію прийшов Василь Гребенюк, який сам два тижні тому відзначав день народження – 87-й. Він щиро вболіває за Надю, так само, як вболіває за власних онуків. Василь Аксентійович бажає українській льотчиці, аби вона витримала ув’язнення, здобула свободу й стала щасливою людиною в мирній квітучій Україні.

У райцентрі Заставна до дня народження Надії Савченко готувалися завчасно – «батьківщинівці» запропонували писати листи до Героїні ще 7 травня. Найбільше на цю пропозицію відгукнулося дітей. Вони підписували вітальні листівки, бажали Надії міцного здоров’я, удачі та швидкого повернення на Батьківщину. Долучалися до акції й дорослі – Надіїна мужність не залишає байдужими людей незалежно від віку.

У Хотині в неділю відправили молебень за здоров’я Надії і також написали листівки від кожної дільничної партійної організації.

У Вижниці про день народження Надії Савченко і можливість привітати українську Героїню її однопартійці нагадали краянам через газету.

Усі підписані листівки партійці «Батьківщини» зібрали в конверт та відправили в московське СІЗО.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова