Буковинські «батьківщинівці» вшанували Героїв Другої світової

70-ліття Перемоги буковинські «батьківщинівці» відзначили в колі краян, серед яких – активісти громадських організацій, молодь, представники влади і, звичайно ж, ветерани.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», вклонитися пам’яті полеглих разом з ветеранами прийшли голова буковинських партійців Іван Мунтян, керівники районних у м. Чернівцях рад «батьківщинівці» Тарас Бабух та Юрій Бурега, депутат міськради Василь Каглянчук.

«Сьогодні, через 70 років після спільної Перемоги багатьох народів над фашизмом, ми належимо до покоління, якому ще пощастило спілкуватися зі справжніми ветеранами, – сказав голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. – Вони пройшли через пекло на землі, але вистояли й перемогли. Тим більше стискається серце від того, що зараз їхні онуки й правнуки знову змушені обороняти свою землю».

Іван Мунтян поклав квіти до обеліска разом з головою Ради ветеранів Садгірського району Гурієм Вечіром. Йому – 87 років, це активна людина, життєрадісна, оптимістично налаштована.

«Я бажаю Гурію Івановичу, усім ветеранам Другої світової, дітям війни, тим, хто воював на фронті й кував Перемогу в тилу, міцного здоров’я, довгих років життя й миру. Миру, який вони колись вибороли для нас, а тепер ми обов’язково виборемо і для них, і для наших дітей та онуків», – додав Іван Мунтян.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова