«Батьківшина» на Харківщині привітала малечу з Днем захисту дітей

У Харкові відбулося свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Нині це свято набуло особливого значення та глибокого змісту, тому що діти України, як ніколи раніше, потребують захисту їх життя та здоров’я, права розвиватися та вчитися, бути поруч зі своєю сім’єю.
Свято із символічною назвою «Арена друзів» відбулося на території олімпійського учбово-спортивного комплексу «Акварена». На період війни басейн призупинив свою діяльність в якості спортивного об’єкту, але продовжує працювати на користь харків’ян, як Гуманітарний центр. Організатором свята для дітей стали власне Гуманітарний центр «Акварена» та його засновник – народний депутат  Віталій Данілов.
Це свято відбулося для того, аби подарувати дітям Харкова радість, побачити їхні щасливі посмішки, побажати їм мирного неба над головою.
«Ми  намагались, аби сьогоднішній святковий день переніс дітей у мирне, щасливе життя, яке неодмінно наступить, коли ми проженемо ворога з нашої землі. Ми хотіли повернути юним харків’янам дитинство, радість та веселощі. І я щасливий, що нам це вдалося!» – поділився своїми враженнями Віталій Данілов.
Харківська «Батьківщина» щиро вітає малечу з Днем захисту дітей та початком літа! Бажаємо миру і добра, веселих і цікавих літніх канікул!
Найскорішої Перемоги! Слава Україні!

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова