Батьківщина Чернігівщини підтримала лікарів у Всесвітній день боротьби проти раку

Команда Батьківщини, з ініціативи народного депутата Валерія Дубіля, завітала до мамологічного відділення з реконструктивно-пластичної хірургії, яке знаходиться у Чернігівському медичному центрі сучасної онкології, аби подякувати медикам за їх надважливу працю та вручити подарунки.

«4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби проти раку, метою якого є нагадування про те, наскільки небезпечні й поширені зараз онкологічні захворювання. Вияк ніхто інші розумієте всю проблематику, кожного дня ви виборюєте право на життя для своїх пацієнтів. Дякуємо вам за титанічну працю. Наша команда «батьківщинівців» готова підтримати вас, як у парламенті, так і на місцях», – зазначила перша заступниця голови Чернігівської обласної парторганізації Людмила Шандренко.

За словами завідуючого відділення, співпраця з ВО «Батьківщина» триває вже багато років завдяки програмі Юлії Тимошенко «Здоров’я нації».

«Ми дуже вдячні за таку увагу до нас. У свій час, Валерій Олександрович подарував нам електроніж для операційної, багатофункціональні ліжка для палат. От зараз в країні триває діджиталізація, тому ноутбук є зараз дуже доречним. Вже багато років, є вибори чи ні, спілкування та співпраця продовжується. Це заслуговує великої поваги», – розповів заслужений лікар України Сергій Поленков.

Він зауважив, що у зв’язку з пандемією люди забувають про профілактику.

«Зараз спостерігаймо спад попиту на щорічні профілактичні огляди. Мабуть, пацієнти бояться коронавірусу, тому не йдуть на діагностику. Хочу закликати людей – не зволікайте! Бо онкологія не чекає ніяких зручних моментів. Чим раніше виявлено захворювання, тим більше шансів на перемогу».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова