Представниця «Батьківщини» очолила районну раду на Харківщині

Очолювати Шевченківську районну раду в Харківській області депутати довірили 28-річній Наталі Онищенко, яка пройшла до ради від партії ВО «Батьківщина».

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної партійної організації.

«Жодна гречка чи порожня обіцянка не вартує нічого, коли з реальними проблемами люди лишаються на самоті. Наші депутати, юристи та активісти працювали для людей, тому отримали значну підтримку на виборах. І тепер потужна команда «Батьківщини» в Шевченковому стане стартовою точкою змін у районі!» – наголошує новообрана голова райради.

Наталя Онищенко понад два роки займалася прийомом громадян у районній партійній організації ВО «Батьківщина» та стала для місцевих жителів першою людиною, до якої звертаються за допомогою у правових суперечках, життєвих негараздах та з комунальних питань.

Окрім Шевченківської райради, Харківська «Батьківщина» здобула керівні посади в інших самоврядних органах. Депутатів від ВО «Батьківщини» також обрали заступниками голови райради в Близнюках та секретарями в Первомайській міській і Сахновщинській сільській радах.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова