На Харківщині «Батьківщина» домоглася відеозйомки сесій районної ради

Депутат Лозівської райради, що на Харківщині, «батьківщинівець» Максим Інкін отримав позитивну відповідь на свій депутатський запит – відтепер усі сесії райради записуватимуться на відео й викладатимуться в інтернет.

Про це повідомляє прес-служба Харківського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

«Громадяни мають контролювати роботу депутатів,  зокрема за допомогою відеозйомки сесій. «Батьківщина» слідкуватиме, щоб усі записи оприлюднювались на сайті райради у визначені три дні після проведення засідань», – розповів Максим Інкін, який вже більше року займає посаду голови районної парторганізації.

Максим Інкін підготував також депутатське звернення про надання проектів рішень сесії не пізніше, ніж за три дні до її проведення. Депутат наголосив, що часто строками донесення інформації нехтують, хоча у випадках позачергових сесій це може мати серйозне значення. «Батьківщинівець» запропонував надсилати ці проекти на електронні пошти депутатів, зазначивши, що в день позачергової сесії керівництво райради зібрало електронні адреси депутатів й обіцяло надіслати проекти до наступного засідання.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова