Буковинські депутати-«батьківщинівці» прозвітували про використання коштів зі своїх фондів

За час попередньої каденції депутати Чернівецької обласної ради з фракції «За Батьківщину» надали громадянам допомогу в 300 разів більшу, ніж передбачалося їхніми депутатськими фондами.

Про це повідомив очільник партійців на Буковині Іван Мунтян, інформує прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Кожен депутат мав депутатський фонд – 3 тисячі гривень – для надання допомоги краянам. До «батьківщинівців» звернулося стільки людей, що не можна було задовольнити їх коштами лише з власних депутатських фондів», – розповів він.

За словами Івана Мунтяна, деякі депутати облради взагалі не використовували свої фонди, тоді «батьківщинівці» стали залучати їх до надання допомоги землякам, взявши на себе документальне оформлення процедурних питань.

«У підсумку люди отримали допомогу на суму, яка в 300 разів перевищує наші депутатські фонди. В іншому випадку ці кошти могли просто залишитися невикористаними», – наголосив голова Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова