Руслан Богдан взяв участь у відкритті Всеукраїнських змагань

16 лютого народний депутат України, голова Полтавської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Руслан Богдан взяв участь у відкритті змагань на Кубок України з кіокушин карате, що проходили у Полтаві.

Як інформує прес-служба Полтавського обласного партійного осередку, очільник «батьківщинівців» області привітав спортсменів і як почесний президент ГО «Всеукраїнське об’єднання «Кіокушин будо карате».


Руслан Богдан, зокрема зазначив, що спортивні змагання такого рівня є знаковими для України, адже завдяки їм молодь активно долучається до спорту.

«Завжди із задоволенням беру участь у заходах, спрямованих на розвиток спорту в Україні та популяризацію здорового способу життя. Така ж позиція усієї фракції «Батьківщина» у Верховній Раді, до якої я маю честь належати», – каже політик.

Депутат повідомив присутнім, що за його сприяння профільний комітет Верховної Ради України схвалив пропозицію про включення кіокушин будо карате до Реєстру визнаних видів спорту в Україні.

Руслан Богдан запевнив, що ВО «Батьківщина» на чолі з лідером Юлією Тимошенко зробить все можливе для того, аби нашу державу прославляли нові спортивні досягнення молодих.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова