На Луганщині триває наметова кампанія «Батьківщини»

У Сватовому, Лисичанську та інших містах Луганщині триває наметова кампанія «Батьківщини». Команда партійців пояснює людям програму Юлії Тимошенко та відповідає на запитання, як президент може змінити ситуацію в Україні на краще.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби обласної партійної організації.

Люди загалом схвально реагують на «Новий курс України» Юлії Тимошенко, хоча не обійшлося без провокацій. В одному з наметів у Лисичанську зловмисник влаштував підпал – поліція встановила хулігана, на нього чекає суд.

«Нас не залякати та не зупинити. Ми хочемо кращого Україні і щиро підтримуємо Юлію Тимошенко в її бажанні змінити систему влади, завести туди команду професіоналів, які здійснять справжні реформи, а не будуть займатися їх імітацією», – зазначили партійці Лисичанська.

«Батьківщинівці» Сватівського районного партосередку розповідають, що люди активно цікавляться програмою Юлії Тимошенко: «Нас слухають, нам вірять, бо більшість людей втомилася жити в злиднях та кожного дня стикатися із байдужістю, непрофесіоналізмом та відвертим нехтуванням їх інтересів. У Сватовому завжди люди були налаштовані патріотично, і зараз вони бажають Україні кращого».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова