Зловмисники скоїли напад на Центр захисту кременчужан

9 лютого близько другої години ночі зловмисники намагалися проникнути до Центру захисту кременчужан, стовореному в рамках соціальної ініціативи Юлії Тимошенко.

Про це інформує прес-служба Полтавського обласного партійного осередку.

За словами голови Центру захисту кременчужан Ігоря Штефана, злочинці пошкодили вікно та спробували потрапити до приміщення, зламавши вхідні двері.

«Увійти до офісу зловмисникам не вдалося, оскільки спрацювала сигналізація і на місце виїхала служба охорони. Злочинці втекли», – каже Ігор Штефан.

За його словами, до офісу Центру захисту кременчужан одразу прибули співробітники національної поліції та розпочали оперативно-слідчі дії, наразі за фактом спроби проникнення в офіс відкрито кримінальне провадження, особи злочинців встановлюються.

«Чи була це суто кримінальна дія, чи вона має політичне підґрунтя, невдовзі з’ясується», – сказав Ігор Шефан і додав, що команда Центру в понеділок, 11 лютого проведе прес-конференцію за цим прикрим фактом.

Нагадаємо що Центр захисту кременчужан відкрили у вересні 2018 року і до кінця минулого року на прийомі у фахівців побували понад триста жителів наддніпрянського міста.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова