Михайло Цимбалюк: Технологію технічних кандидатів застосують проти Юлії Тимошенко

Більшість жінок, які будуть зареєстровані як кандидати під час президентської кампанії, очевидно, матимуть завдання працювати проти Юлії Тимошенко.

Про це на прес-конференції у Львові заявив голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба регіонального партосередку.

Політик зазначив, що, за його прогнозом, у виборах візьме участь не менше як 40 кандидатів. Частина – технічні, перед якими насправді стоятиме інше завдання, аніж боротьба за перемогу.

«Я б поділив технічних кандидатів на дві категорії. Перші – це ті, які матимуть завдання відтягнути голоси у найрейтинговіших кандидатів. А потім – у другому турі – своїми зверненнями до виборців технічні учасники закличуть виборців підтримати тих, кого слід. Друга категорія – це голови політичних сил, що мріють влитися в якусь команду, яка піде на парламентські вибори», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За його словами, виборча кампанія для технічних кандидатів не буде простою. Така технологія потребує не тільки фінансового ресурсу, а й організаційного. Адже одне із завдань, яке постане перед технічним кандидатом, – це подати своїх представників у виборчі комісії.

«Одразу стане видно, хто і від кого. На рівні села, району, області люди, що мають досвід політичної роботи, зокрема на виборах, – одні і ті ж. Отож, і буде зрозуміло, хто кого висунув, хто кого підтримує і хто в кого технічний», – підсумував голова львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова