У Миколаєві обрали нового голову «Батьківщини молодої»

У Миколаєві відбулися звітно-виборчі збори міської громадської організації «Батьківщина молода».

Як повідомляє прес-служба Миколаївського обласного партосередку, учасники зборів одностайно обрали новим очільником молодіжної організації активну, творчу людину – Вікторію Романенко.


«Із задоволенням починаю працювати, як голова Миколаївського міського осередку «Батьківщини молодої». Щиро хочу змінити ставлення молоді до політики, пробудити у неї бажання йти на вибори, вирішувати долю своєї країни та будувати Україну сильною і міцною. Для мене важливим є те, що «Батьківщина молода» – всеукраїнська молодіжна організація. Ми маємо можливість співпрацювати не лише на локальному рівні, а й ділитися досвідом на всеукраїнському», – зазначила Вікторія Романенко.

Вона подякувала голові Миколаївської обласної «Батьківщини» Михайлу Соколову і керівнику обласної «Батьківщини молодої» Тимуру Глушку за довіру та можливість працювати в єдиній команді «батьківщинівців».

У свою чергу, Тимур Глушко висловив впевненість, що під керівництвом Вікторії ухвалюватимуться масштабні програми з розбудови молодіжної політики міста.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова