Надія Савченко закликала делегатів ПАРЄ і надалі захищати демократичні цінності

Народний депутат від «Батьківщини», член Постійної делегації від України в ПАРЄ Надія Савченко закликала Парламентську асамблею Ради Європи рішуче захищати європейські демократичні цінності.

 

Про це йдеться у її листі, який оприлюднив у Twitter адвокат Микола Полозов.

«Сьогодні відкривається чергова сесія ПАРЄ, в якій я як делегат від України, на жаль, вже вдруге не можу взяти участь», – зазначила українська льотчиця, яка досі незаконно перебуває в російській в’язниці.

Вона також зауважила, що «Росія своїми діями і надалі виказує повну зневагу до демократичних цінностей і до Міжнародного права».

«Я закликаю вас і надалі рішуче захищати європейські демократичні цінності, не піддаватися на провокацію агресора і не пустити на європейські землі загрозу, яка хоче прокрастися через територію України, пройшовши по ній війною! Україна – це кордон Європи з Азією. Захистимо Україну – захистимо і Європу!» –  звернулася до ПАРЄ Надія Савченко.

Нагадаємо, сьогодні Парламентська асамблея Ради Європи вкотре закликала Росію звільнити члена Постійної делегації від України в ПАРЄ, народного депутата Надію Савченко.

Лист 1

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова