Ігор Луценко: Чому збили МН17?

Журналіст, публіцист Девід Саттер, який писав книжки про злочини путінської Росії та СРСР, припускає, що росіяни свідомо стріляли у малазійський Боїнг як у пасажирський літак.

Раніше домінувала версія, що вони його сплутали з українським військовим транспортником. Але.

«Абсолютно неможливо сплутати пасажирський літак з вантажним літаком, який використовують українські війська. А Боїнг-777 – це величезний літак, який має два джерела тепла, вони дуже потужні, можуть бути захоплені апаратурою, яка є частиною установки “Бука”», – вважає Саттер.

Насправді, загал мало знає про психологію тих людей, котрі керують у Росії зброєю і тих, хто командує такими людьми.

Я особисто рівно 10 років тому був свідком численних ірраціональних актів насилля, котрі скоювали росіяни під час російсько-грузинскої війни.

Я був свідком удару трьома бомбами по мирному селу в режимі реального часу. Я також за кілька годин був на місці незрозумілого удару тактичною ракетою (!) Точка-У по центру Горі, де вже точно не було ніяких військ, а знаходилися лише місцеві мешканці та журналісти, які, власне, і загинули.

Насправді, у тих, хто скоює подібні військові злочини, є своя логіка. Але вона знаходиться за межами того, про що звикли говорити у ЗМІ. Версія про особливий, збочений садизм та прихильність до певних кривавих культів виглядає як фантастична версія. Як несерйозна фантазія. Але доти, доки ви не побачите це на власні очі, коли росіяни системно і багаторазово випробовують свою зброю на мирних цілях. Я думаю, сирійці багато зможуть додати до того, що я кажу.

Ми тільки під час війни зрозуміли, наскільки фантастичною і божевільною може бути брехня росіян. Так само важко зрозуміти, наскільки безумними можуть бути їх садистські схильності.

Ігор Луценко, народний депутат від «Батьківщини», Facebook, 6 липня 2018р.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова