Депутат переймається освітянськими та комунальними проблемами Черкас

Депутат Черкаської міськради від ВО «Батьківщина», голова бюджетної комісії Юрій Тренкін звернувся до виконавчої влади міста з проханням виділити 10 млн грн на програму співфінансування ОСББ та для завершення реконструкції спортивної зали школи №34.

Про це інформує прес-служба Черкаського обласного партійного осередку.

Юрій Тренкін повідомив, що має інформацію про профіцит місцевого бюджету за результатами першого півріччя, і тому звернувся до міського голови Черкас, виконавчого комітету та депутатського корпусу з проханням виділити кошти на вирішення проблемних питань міста.

«Щоденно спілкуюся із черкасцями і тому знаю найболючіші проблеми нашого міста. Я постійно аналізую й систематизую пропозиції та вимоги мешканців, а потім подаю запити та звернення до виконавчої влади нашого міста», – сказав партієць.

На думку Юрія Тренкіна, нині серед проблемних питань найважливіше виділити додатково 10 млн грн на програму співфінансування ОСББ та на завершення реконструкції спортзалу в ліцеї спортивного профілю №34.

«Вірю, що в Черкасах місцева влада підтримає та реалізує ці проекти. Разом ми в силах змінити все!» – наголосив депутат Черкаської міськради від ВО «Батьківщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова