Олександр Трохимець: Броньована формула на газ

ЗМІ облетіла звістка про новий акт цинізму від голови НАК «Нафтогаз» Андрія Коболєва.

Цього разу він придбав собі за викачані завдяки формулі «Дюссельдорф+» з кишень українського народу та державного бюджету гроші броньований автомобіль.

Сховавши абсолютно нікому не потрібного, з точки зору замахів на життя, керівника державної компанії у броньовик, у НАК «Нафтогазі» навіть не намагались пояснити свої дії. Схоже, що зоряна хвороба зачепила не лише керівництво держкомпанії та її Наглядову раду, а вже навіть прес-службу!

Водночасс заступник броньованого Коболєва Юрій Вітренко не втомлюється пояснювати обґрунтованість безглуздого підвищення ціни на газ для населення, розпилу 1,2 млрд грн під виглядом преміювання та інші акти мародерства та нити про «збитковість» Дюссельдорфського ціноутворення на український газ.

Радує одне – скоро це все закінчиться! Меньше, ніж за рік, з приходом до влади нового президента, Коболєву, Вітренку та всім їхнім подільникам доведеться відповісти за свої злочини.

Перед Судом та Народом!

Олександр Трохимець, офіційний представник Юлії Тимошенко у «тарифних» судових процесах проти уряду та НКРЕКП, Facebook, 6 липня 2018р.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова