На Одещині Таїровська СВК оголосила остаточні результати виборів

Минулих вихідних, 10 лютого, через 48 днів після дня голосування Таїровська СВК, що на Одещині, оголосила результати виборів на посаду Таїровського селищного голови та депутатів ради об’єднаної територіальної громади.

Як повідомляє прес-служба Одеської обласної парторганізації, Таїровська селищна виборча комісія оголосила переможцем виборів Тимура Хасаєва, який балотувався за підтримки «Батьківщини» й отримав 1853 голоси виборців.

Голова виборчої комісії Олег Буравльов зачитав постанову Таїровської СВК №409, згідно з якою Тимур Хасаєв зареєстрований Таїровським селищним головою.

В Одеській обласній «Батьківщині» нагадують, що, захищаючи волевиявлення виборців, Тимур Хасаєв пройшов дві інстанції адміністративного суду та дочекався постанови Центральної виборчої комісії, яка зобов’язала Таїровську СВК зареєструвати обраних голову та депутатів громади. Тільки після цього Тимура Хасаєва, котрого на виборах підтримала «Батьківщина», офіційно визнали переможцем і оголосили Таїровським селищним головою.

Зауважимо, що Тимур Хасаєв є сином представника «Батьківщини» Хасана Хасаєва, колишнього голови селища Таїрового, якого місцева СВК попри рішення суду не допустила до участі у місцевих виборах, що відбулися 24 грудня.

Таїровська СВК також встановила результати голосування за кандидатів у депутати ОТГ – комісія визнала обраними та зареєстровала 20 із 26 депутатів ради.

Тепер самоврядний орган громади зможе нарешті розпочати роботу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова