Олег Радковський провів зустріч з представниками посольства США в Україні

28 листопада очільник «Батьківщини» на Одещині Олег Радковський провів робочу зустріч із представниками політичного департаменту посольства США в Україні Антоном Купером та Олексієм Павловим.

Як повідомляє прес-служба Одеської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на зустрічі йшлося про політичну ситуацію в регіоні та результати виборів в ОТГ, що відбулися 29 жовтня.

гоздеп1

Олег Радковський зазначив, що підтримка Сполучених Штатів Америки вкрай важлива для розвитку демократії в Україні. За його словами, члени команди «Батьківщини» постійно співпрацюють із Національним демократичним інститутом США, проводять навчання з партактивом та депутатами місцевих рад, що значною мірою сприяло отриманню на виборах в ОТГ найкращого результату серед усіх партій.

«Наша команда постійно працює над покращенням соціально-економічної сфери в Одеській області, депутати-«батьківщинівці» місцевих рад у співпраці з фракцією «Батьківщина» в облраді знаходять можливості розвивати медичну, освітню та соціальну сфери. І саме завдяки активній роботі на місцях підтримка «Батьківщини» в регіоні постійно зростає», – сказав Олег Радковський.

У свою чергу, представники посольства США наголосили на важливості соціально-економічного розвитку Одеської області, яка за своїм географічним розташуванням має всі можливості стати локомотивом економічного зростання в Україні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова