Найкращий результат на Луганщині – в Нижньодуванській ОТГ

На виборах до селищної ради Нижньодуванської ОТГ, що на Луганщині, «Батьківщина» здобула перше місце серед усіх партій. Тут 6 представників політсили Юлії Тимошенко стали депутатами, загалом здобувши 42,6% голосів.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, такий результат є наслідком грамотно проведеної передвиборної кампанії та чіткої політичної програми, з якою кандидати йшли до людей.

Майже всі «батьківщинівці» перемогли на своїх округах з великим відривом: Світлана Сучок отримала 69% голосів, Володимир Клименко – 59%, Володимир Сучок – 58%, Олена Сучок – 46%, Галина Букатар – 38%, Віктор Корнєв – 27%.

IMG_0527

«Ми всі – місцеві і добре знаємо проблеми громади. Та головне – знаємо, як працювати задля їх вирішення. Командою працювали на кожному окрузі, підтримували один одного, – сказав новообраний депутат Володимир Сучок. – Хочу відзначити народного депутата Олексія Рябчина, який особисто приїздив з головою обласного партосередку Іриною Верігіною до нас, щоб зустрітися з людьми. Наша перемога – це результат плідної командної праці».

Володимир Сучок висловив вдячність керівнику Луганського обласного штабу Олександру Романовському, заступнику з агітаційної роботи Ользі Шкурко, прес-секретарю обласної парторганізації Дмитру Будьку, активістам Сватівського районного партосередку Вікторії Рудавіній, Ірині Мороці, Андрію Фоменку, Дмитру Романенку.

Нагадаємо, на Сватівщині «Батьківщина» вже не вперше здобуває гарний результат. Політична сила нині представлена 7-ма депутатами у Сватівській міськраді, а також секретарем ради та заступником міського голови Сватового.

«У селищній раді Нижньодуванської ОТГ «Батьківщина» матиме шість депутатів із 14-ти. Люди чекають від них реальних результатів, і «батьківщинівці» готові виправдати надану довіру», – зазначили в Луганській обласній парторганізації.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова