Михайло Цимбалюк: Реформувати потрібно всі правоохоронні органи

В органах Міністерства внутрішніх справ України неправильно провели переатестацію, залишивши, згідно зі статистикою, майже 80% тих, хто раніше служив у міліції.

Про це на радіо «Голос столиці» заявив голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба регіонального партосередку.

За словами Михайла Цимбалюка, нині патрульна поліція Києва вже має понад 20% некомплекту.

«Розчарувавшись, молоді поліцейські почали звільнятись, тому що їх очікування не виправдалися. У поліції зараз майже 20% місць – вакантні. Спочатку ж, згадайте, було п’ять-шість охочих на одне місце. Молоді люди прийшли, не маючи досвіду, вони зрозуміли, що служба поліцейського дуже складна, а період селфі закінчився, почалися трудові будні», – зазначив очільник «Батьківщини» на Львівщині.

Михайло Цимбалюк наголосив, що нинішня влада ліквідувала «Беркут», УБОЗ, а взамін не запропонувала ефективної моделі підрозділів, які борються з організованою злочинністю.

«Законодавство змінено таким чином, що поліція не стала правонаступником міліції, а це позбавило колишніх працівників міліції підвищеної пенсії, які отримують ті поліцейські, які звільняються зараз», – сказав політик.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова