Іван Крулько зустрівся з мешканцями трьох громад Львівщини

Народний депутат України, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Іван Крулько, перебуваючи з робочим візитом на Львівщині, провів зустрічі у трьох громадах Сколівського, Мостиського та Самбірського районів.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, під час зустрічей Іван Крулько, очільник «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк та депутати обласної ради відповідали на всі запитання, які цікавили мешканців новостворених об’єднаних територіальних громад.

крулько ф

«Серед наших кандидатів – фахівці в різних сферах, які багато років важко працюють і люблять свій рідний край. Саме це є запорукою, що ці люди зможуть будувати і якісно розвивати величезний потенціал своїх громад», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Народний депутат Іван Крулько у своєму виступі розповів, що для команди ВО «Батьківщина» вибори до ОТГ є ключовими, а тому партія працює над тим, щоб вони пройшли успішно й громади стали самодостатніми одиницями.

«Потрібно громадам надати всі повноваження, зокрема і розпоряджання фінансовим ресурсом, – у ОТГ мають знати свої видатки та способи заробітку грошей. Важливо, щоб обрані депутати реально відповідали за всі ухвалені рішення перед своїми обранцями», – сказав Іван Крулько.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова