Михайло Цимбалюк: Влада продовжує наповнювати бюджет за рахунок українців

Окрім необґрунтованої ціни на комунальні послуги, мита товарів на кордоні, низки інших податків чиновники підняли ще й ціну на газ для автомобілів.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, про це написав у своєму блозі на ZAXID.NET голова обласної «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

Очільник «батьківщинівців» Львівщини наголошує, що через високу вартість бензину нині в Україні переобладнано на газ тисячі авто, зокрема і соціальні, що розвозять хліб та інші продукти харчування.

«Відповідно, у вартість цих продуктів входять транспортні витрати. Тому вже з вересня українцям варто чекати подорожчання товарів першої необхідності», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Політик припускає, що подорожчання газу для автомобілів може бути своєрідною змовою нафтових постачальників, адже лише за офіційною інформацією минулого року через переобладнані авто на газові установки продаж бензину знизився на 30%.

«Це вже не вперше українські водії переконуються, що нинішня влада цинічно використовує їх для закриття фінансових дір у державному бюджеті. Чого вартує лише розмитнення одного авто, привезеного в Україну з Європи. Здирницькі мита приносять додаткові мільйони податкових гривень. Від цього страждають звичайні українці, які й так ледве виживають в антисоціальній країні», – переконаний Михайло Цимбалюк.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова