Рівненська «Батьківщина» вдев’яте провела змагання з футболу серед шкільних команд

З ініціативи депутата Рівненської міської ради від «Батьківщини» Олександра Нестерука вже вдев’яте в Рівному пройшли змагання серед шкільних футбольних команд.

Як повідомляю прес-служба обласної партійної організації, на фінал змагань приїхала «зірка» київського «Динамо», колишній капітан столичного клубу, а нині головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко.

Участь у футбольних баталіях взяли 32 команди з усіх навчальних закладах Рівного. Змагання тривали два тижні. Попри юний вік футболістів, на полі вирували майже дорослі пристрасті, адже кожній команді хотілося перемогти й отримати головний приз із рук прославленого футболіста.

35268455796_a669ba06a7_b

Фортуна посміхнулася команді ЗОШ №11, яка у серії післяматчевих пенальті обіграла своїх однолітків з Рівненської гуманітарної гімназії.

Переможців та призерів турніру нагородили Олександр Головко та Олександр Нестерук.

«Приємно, що започаткований мною турнір, став радісною подією для школярів. Усі ми в дитинстві грали у футбол і мріяли коли-небудь вийти на професійне поле, заздрили футболістам того ж київського «Динамо». А тут мрії сьогоднішніх хлопчаків та дівчат здійснилися», – сказав депутат Рівненської міськради.

Олександр Нестерук висловив удоволеність, що змагання вдалося провести на високому рівні.

Фінальні ігри «Кубку майбутніх чемпіонів» пройшли на стадіоні «Авангард», де грає місцева прем’єр-лігівська команда «Верес».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова