«Батьківщина» Черкас переймається проблемами дитячих садків

З ініціативи депутата Черкаської міської ради з фракції «Батьківщина» Руслана Петрика для спеціалізованого дитячого садка №29 «Ластівка» закупили «пісочні» столи.

Як інформує прес-служба Черкаської обласної парторганізації, сім столів для ігор з піском використовуватимуть логопеди дитсадка у групах для дітей із вадами мовлення.

«Цей дитячий заклад розташований на моєму окрузі, і я добре знаю його проблеми. Наприкінці минулого року депутати підтримали мою пропозицію й задовольнили прохання завідувачки «Ластівки» про придбання необхідного інвентаря. На це з міського бюджету було використано майже 10 тисяч гривень», – розповів Руслан Петрик.

7

«Батьківщинівець» повідомив, що, відповідно до програми соціально-економічного розвитку Черкас на 2017 рік, на ремонт та облаштування дитячого садка №29 буде виділено 800 тисяч гривень.

«У цьому дошкільному закладі є ще чимало невирішених проблем. Тут необхідно зробити капітальний ремонт приміщень, кухні, пральні, відремонтувати стелю музичної зали, на території облаштувати освітлення, замінити асфальтне покриття та ігрове обладнання на дитячих майданчиках», – зазначив Руслан Петрик.

Вручати пісочні столи до дитсадка №29 також прибув директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради, член «Батьківщини» Ігор Волошин.

Спеціалізований інвентар для дошкільного закладу придбали в рамках проекту «Пісочна терапія в роботі вчителя-логопеда».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова