Партійці Львівщини організували форум, аби обговорити проблеми ЖКГ

У Львові з ініціативи «батьківщинівців» відбувся форум «Бюджет-2017: житлово-комунальне господарство».

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», під час форуму фахівці обговорили складові тарифів на компослуги, впровадження енергоефективних технологій в активний вжиток та проблеми, які нині постають перед ЖКГ.

Участь у форумі взяв екс-міністр з питань житлово-комунального господарства України в другому уряді Юлії Тимошенко Олексій Кучеренко.

DSC_8235

«Більшість людей уже сьогодні відчувають, що так звана реформа ЖКГ, окрім гасел, нічим іншим не супроводжується. Ми маємо лише радикальне підвищення тарифів на газ, на тепло. Коли ми проаналізували бюджет на 2017 рік, розроблений урядом Гройсмана, то зрозуміли: проблему не планують вирішувати, а навпаки – її поглиблюють та консервують, – сказав екс-міністр. – Ми вимагаємо від уряду реального проведення реформ. А це – боротьба за бюджетні кошти, боротьба за ресурси. Нас сьогодні грабують і цю ситуацію потрібно змінювати».

Керівник «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк зауважив, що проведення таких форумів по всій Україні є ініціативою партії.

«Основне питання нашого форуму – це непідйомні тарифи на газ. Ми маємо донести до влади думку про те, що в країні триває «тарифний геноцид», який потрібно зупинити», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова